No

Hejjj! Sitter på NO lektionen och äter godis och går igenom svar i fysik ^^ tråkigaste lektionen på dagen CHECK. Ush! Snart är det lunch sen har vi so prov om islam, judendomen och kristendomen , känns som att jag kommer faila STORT! ;$ men men. Dagen avslutas med simning, sen ska jag nog hem och sova :)


STOPPA KONY !!!

JA! Detta forum handlar om en man i Ugnada som kidnappar barn när dom sover, och fångar dom, Han tvingar barn från 3 - 15 år kanske att döda, sina egna föräldrar eller andra barn. Han våldtar små flickor. Gör dom till sexslavar. Detta har hållt på i nästan 26 år. Men det finns ett problem. Ingen vet vem han är. Vi måste göra han "känd" Om du vill göra världen en tjänst. Ta då och kolla på denna filmen. !
http://vimeo.com/37119711
Tack för mig.
Detta inlägg handlar om en man i Ugnada som kidnappar barn när dom sover, och fångar dom, Han tvingar barn från 3 - 15 år kanske att döda, sina egna föräldrar eller andra barn. Han våldtar små flickor. Gör dom till sexslavar. Detta har hållt på i nästan 26 år. Men det finns ett problem. Ingen vet vem han är. Vi måste göra han "känd" Om du vill göra världen en tjänst. Ta då och kolla på denna filmen. !
http://vimeo.com/37119711
Tack för mig.
Sprid vidare! På facebook,skype,twitter,msn, daywievs, habbo och allt vad det nu heter!

Torsdag

Hej! :) sitter på skolan och ska snart ha världens längsta och tråkigaste lektion. NO.. imorgon har jag studiedag och då ska jag nog sova ut :3 imorse vaknade jag 06.30 och stack ut och joggade och till min förvåning hade det snöat i natt och det snöar än och det ser ut som det kommer bli lager av snö. USH!!'
Bara för några dagar sen va det lixom 32 grader i solen!! Och nu är det snö!!! Döda mig ! :(
Och Btw, Sandra Stankovic är bäst, så att alla vet ! :))


Fredag (Y)

Heej! :D Fortfarande skit förkyld, men skit i det. I dag är det fredag och början på helgen! (h)  Imorgon blir det nog stan med Yara. Ska spamm ringa henne vid 9 tiden. Hon har tydligen planerat att sova till typ 12 :o
Justnu sitter jag och gör knappt någonring! ^^ Chattar med folk och sånt.
BJUDER PÅ DESSA BILDER !!! :
Och så här ser jag ut när jag äter i skolan .. :

Förkyld som fan!

Hejhej! Sitter i mitt rum med Yara och vi ska snart dra till skolan! :) för ett par dagar sen så va det varmt ute och jag och Yara stack ut utan jacka och typ sprang runder och fåna oss. Så nu är jag genom förkyld och hostar nästan hela tiden :/ så det blir ingen simning denna veckan :o idag är det torsdag och vi börjar 08.50 rätt så bra tid ändå! :)) nu ska jag gå borsta tänderna sen ska vi nog dra :))


RSS 2.0