Gammla sköna låtar!






Skin som den stjärnarn du är.

Hello!
Har inte bloggat på länge :o Sov över hos Yara igår och droga choklad och lite sånt :) Vi försökte oss på att göra en parodi kl 1 inatt med det gick inte så bra .. Det sluta med att jag trilla med stolen och Yara skratta hela tiden. Men igår blev minnen till! ;)

Idag vid 2 tiden stack man ner till stan med Helen och Yara, och kolla efter klänningar och annat fint :) Köpter ett par benvärmare. Det räckte ;) ! Sen vid 5 kom pappa och hämta mig för han ville inte att jag skulle cykla hem med datan själv :o Sitter här och lyssnar på musik från Annies blogg, kolla gärna in hennes blogg HÄR! :) Äter chokladpudding med grädde från Lidl och snackar på facebook. Kommer ett inlägg med bilder sen på mina benvärmare och lite sånt! :) Här är dagens låt! ;)





SV4MP BOB FYRK4NT


Hostar åt hela helsingborg.

Hejhej! (:
Sitter här och snackar skype, men får inte fram ett ord.Har hostat så mycket så jag tappat rösten. :o
Idag sluta vi efter slöjden för vår NO lärare skulle på begravning :) Sen satt man kvar på skolan med Yara i 2 timmar typ och snacka om allt, och lite till.Sitter och fixar en nys heder för den jag har nu är ju skit tråkig! :o
Ska nog gå och lägga mig snart för Jenny kommer imorron kl 12 ska hinna duscha innan hon kommer. Det blir så där stressigt men ändå! Tar det som en liten utmaning ;)
Följ mig på instagram! :) Klicka HÄR
här kommer en bild.


Vissa är som Big Mac's, ser aldrig ut som på bilden.

Heej :)

Sitter och garvar åt en kille på facebook. Hans senaste stus står det "Tjejer är som Big Mac´s, ser aldrig ut som på bilden. " Trodde det va killar också. Så jag tog den och gjorde om den :) Idag har jag sovit typ hela dagen, spelat sims 'forever alone / nörd'  Och varit och hämtat en kofta hos Nina som legat där i typ 4  månader :$ Och när jag kom hem igen kom jag på att jag glömde min andra kofta hos Emma igår! :$ Så får väl gå över till henne imorgon och hämta den. Ska fixa en ny heder till bloggen den som jag har nu är bara en slarvig heder som är tillfällig.





Its so cool and I can take it off ..

Hejsan :D


Sitter och snackar skype och har kommit långt på sims3 är snart klar med 3 våningen. :) Sitter och lyssnar när Henrik mobbar min blogg ;) Men det gör inget, det är sånt man får tåla! :)
Ska gå och lägga mig snart är sjukt trött. :o

En bra sak som hänt nu 2012 är att min lugg har börjat växa snett igen! :D Bilden är fett dålig men man ser någon iallafall hoppas jag. ;)


Gott nytt år :3

Hejhej,

Inte bloggat på länge vet inte varför o; Ajja, hoppas alla haft ett bra år! (:

Inleder årets första blogg in lägg med att säga " Fyfan vad lågt! Att bloggen sthlmsviskningar sitter och ber om att folk ska skriva till dom "skicka in skavller om vad som händer i sthlm" sen skriver dom vad dom heter i efternamn och allt. Det är hemskt! om det är någon som borde gå och lägga sig med nappen i munnen är ju det dom som driver bloggen."


Tänkte börja med " Dagens diss "

Och dagens diss går så KLART till sthlmsviskningar

Varför? den är hemsk!


Sitter just nu och snackar skype, men jag är inte så där speciellt social! o;
Jag pratar lixom inte, gör allt annat än att snacka ^^
*Spelar sims 3 "nolife"
*Snackar med folk
Och sånt.

Imorgon blir det att va med Emma. Länge sen man såg henne! o;







RSS 2.0